Nosaltres

Mestre Artesà Sabater / Núm. 13547

Origen

Ràpid Coher va ser fundat al novembre de 1989. La seva marxa en el sector de la reparació artesanal de calçat i articles de marroquineria es va iniciar en un taller de tan sols 16m2 situat al carrer Dénia de Barcelona. Allí es va mantenir fins a 1993 any en què es va traslladar a un local més gran al carrer Laforja/Dénia. Amb 22 m² de superfície disponible dos finestrals funcionals -un d’entrada i un altre d’aparador- i una millor

 

Marca Propia


Ràpid Coher va començar a consolidar-se com a taller amb personalitat pròpia. Com a resultat d’aquest nou impuls quatre anys després l’empresa va començar a assumir tal volum de treball que va haver de ramificar-se i ampliar el negoci amb una altra botiga en l’avinguda Príncep d’Astúries. Després d’un període de reestructuració la sucursal oberta a l’altre costat del carrer Balmes va ser traspassada a una altra empresa la qual en l’actualitat ja està fora de servei per tancament.

 

Expansió


Amb el pas del temps el negoci es va anar fent cada vegada més pròsper i als sis anys el local de Laforja/Dénia es va quedar petit pel que va haver d’instal·lar-se en un local major per a poder donar resposta a la creixent demanda.

 

 

 Projecció de finals del segle XX:

 

D’aquesta manera Ràpid Coher també va fer transició al nom comercial i havent adquirit el títol d’artesà número 13.547 atorgat per la “Generalitat de Catalunya” va donar la seva nova imatge amb “Artesà Coher” i a més va trobar una altra nova ubicació en l’anterior taller del carrer Alfons XII / Laforja un espai que comptava amb 40 m² + 35m2 de magatzem i quatre finestrals que hacian cantonada trencant amb el tòpic de locals petits i sense tot just llum als quals s’associen normalment els sabaters. I el que és més important es tractava d’un taller que mantenia el seu arrelament al barri un lloc en el qual Artesà Coher va seguir una altra de les seves expansions amb la finalitat de millorar i en el qual va aconseguir marcar un nou concepte de l’ofici i del servei perquè avui dia ja no treballem només amb la gent del barri veritablement vénen clients de tota Catalunya i de la resta de l’estat espanyol així com d’Andorra i d’altres països d’Europa.

 

 

Nova projecció segle XXI:

 

Després de 12 anys en Alfons XII l’any 2010 aconseguim trobar un espai que marcaríem «l’abans i el després» en la nostra història i en el nostre ofici. Hem aconseguit un local en Marià Cubí 57 el qual hem intentat consolidar-nos d’una vegada per sempre i amb els propòsits de l’anterior taller, establir definitivament el concepte de l’ofici del segle XXI. Ja amb el títol oficial de Maestro artesà Zapatero Núm. 13547 emprenem un nou camí amb el reconeixement i placa a la porta del taller, un títol atorgat per la Generalitat de Catalunya. Aquí tenim un taller per seccions com ara: Restauració de Calçat, restauració de marroquineria (bosses, carteres, cinturons, jaquetes de pell i altres…), secció de tenyits, zona fotogràfica i espai per a l’elaboració de Calçat i bosses fetes a mà. Articles que tenen la seva venda en el taller o per la e-shop. Comptem amb una àmplia gamma de cordons, plantilles i productes per a la conservació de la pell. 

 

Així com la zona de clients amb un espai molt còmode i relaxat de 22m2, alhora de gran visió sobre la manera de treball i serveis prestats als nostres clients. Creiem i confiem en els nostres principis, i per això seguirem amb pas ferm per a intentar ser o estar en les primeres posicions del sector amb la màxima professionalitat i garantia.

 

 

 

“El treball ben fet no té fronteres” i ens sentim orgullosos que amb aquest mitjà de xarxes socials i amb el boca-orella aconseguim arribar a la necessitat o disposició de qualsevol client. Tant sigui per desplaçament del client al nostre taller que enviant-nos-el via missatgeria allà on estiguin (del mateix barri com de la ciutat o província de Barcelona Catalunya resto d’Espanya i Andorra); per això estem dia a dia invertint temps i diners per a tots els nostres propòsits i les necessitats dels nostres clients i així seguirem sense parar.

 

 

 

 

Treballem amb el cap ho definim amb les mans®

 

‘Historia Artesà Coher’

Treballem amb el cap ho definim amb les mans

Si tens qualsevol pregunta, no dubtis a contactar amb nosaltres!